I går meddelte den nyudnævnte administrerende direktør, at han aflyste Andrea Varkonyi og Andrea Suláks show. Sidstnævnte studievært introducerede mig til producenten og oplyste, at han forlod kanalen.

Blikk har nu spurgt den anden berørte person, Andrea Várkonyi, om beslutningen, som sagde til avisen: “Jeg er ked af beslutningen, fordi jeg og mine kolleger har haft en masse arbejde på disse shows i løbet af de sidste par måneder, men

tv er sådan her, hver leder har forskellige professionelle ideer om temaet produktioner, de gerne vil se.”

Så tilføjede han,

“Der er ingen snak om en kanal ændring på dette tidspunkt, den nye ledelse af Life TV har allerede tilkendegivet i de tidlige dage, at de holder sig til mig,

og nu er vi i en forhandlingsfase, og vi vil se, om det show, som jeg forventes at være på, er passende for mig.”

Blikk’s kommentar bemærker, at de to kvindelige oplægsholdere kan have været hårdt ramt af beslutningen, da de begge elskede deres show meget. Desuden forstår vi, at kvinders og mænds hemmeligheder på Andi Varkonyi var klart de mest sete shows på kanalen, et alvorligt resultat, der startede på tv for et par måneder siden.