Bare-jawed tamarins (Saguinus bicolor) blev født i Szeged Wildlife Park, og de seks uger gamle tvillingepar kan ses af besøgende, som de klamrer sig til deres far, sagde Veprik Róbert direktør.

De to små dyr blev født den 30. I klo aber, hanner og ældre søskende bære unger mest. Sammen beskytter de de små, beskytter de små, og deres mor tager dem primært til fodring. Dette skyldes, at selv om klo aber er små i størrelse, deres unger er store nok til deres kropsvægt, så hjælp fra familiemedlemmer er nødvendig, især for stærkere hanner.

Ligesom andre klo aber, den 430-480-gram bare-jawed tamarin, 20 til 28 inches lang, bor hovedsageligt i baldakinen af regnskoven, i mindre grupper, ledet af en dominerende kvinde. Resten af holdet består af underfødte, ikke-reproducerende hunner, hanner og deres afkom. Færre og færre eksemplarer af disse aber lever i Brasiliens svindende regnskove langs Rio Negro og Amazonas, hvilket gør dem til en truet art.

Ifølge dens latinske navn, de to-tone klo abe med hvidt hår på forsiden og brunligt hår på bagsiden feeds hovedsageligt på edderkopper og insekter, frugter og saften af træer. En blanding indeholdende rismel, mælkepulver og forskellige formler blev eksperimenteret på i Szeged til at erstatte sidstnævnte foder.

Spike og Marilia, et forældrepar fra en zoologisk have i England og Holland, betragtes allerede som proficitated. De bidrager til, at avlsprogrammet for opdræt af arter (EAW) bliver en succes i det andet år, og indtil videre har de løftet deres afkom i orden.

Mindre end 200 personer er passet i verdens zoologiske haver i henhold til den internationale database, arten er kun synlig i Szeged i Ungarn.